Bravar monter i zavarivač

 S više od 90 godina tradicije na području montaže čeličnih konstrukcija, Đuro Đaković Montaža d.o.o. jedna je od vodećih tvrtki na području montaže energetskih, petrokemijskih i industrijskih postrojenja te čeličnih konstrukcija. Više od dvije trećine svojih usluga tvrtka plasira na tržište europskih zemalja s fokusom na investicijske i remontne radove. Više informacija na www.ddmontaza.hr.

Ovim putem traže se kandidati za osposobljavanje za radna mjesta

BRAVAR MONTER
i
ZAVARIVAČ

Radno iskustvo i znanje u struci nisu preduvjet.

Osposobljavanje će se provoditi u prostorima tvrtke Đuro Đaković Montaža u Slavonskom Brodu u trajanju do 4 mjeseca uz nadzor mentora i stručnjaka tvrtke.

Za vrijeme trajanja osposobljavanja, kandidati će primati naknadu za osposobljavanje (rad), naknadu troškova prijevoza, a po potrebi moguće je organizirati i smještaj.

Po uspješno završenom osposobljavanju, kandidati će biti primljeni u radni odnos.

Ukoliko ste spremni na dinamičan posao, te biste se željeli pridružiti našem timu, Vašu prijavu sa životopisom možete nam poslati najkasnije do 31.10.2017. poštom ili na e-mail [email protected]

Sve informacije možete dobiti na telefon broj 035 218 157 .


Radujemo se Vašoj prijavi!


O tvrtki

90 godina tradicije u izgradnji i montaži energetskih, petrokemijskih i industrijskih postrojenja, mostova i čeličnih konstrukcija, te dugogodišnja prisutnost na tržištima Europe i svijeta pružile su nam iskustvo bez granica. Dugogodišnja tradicija, visoki standardi kvalitete, znanje i iskustvo naših radnika, te fleksibilnost u prilagođavanju promjenama na tržištu i zahtjevima kupaca čine nas jednom od vodećih hrvatskih montažerskih tvrtki.

link poslaOstali oglasi poslodavca