HR.Weekend – konferencija za moderan HR

HR.Weekend – konferencija za moderan HR

Reading Time: 3 minute

Bliži nam se HR.Weekend – poseban segment Weekenda.16 posvećen isključivo ljudskim potencijalima.

Ovaj događaj nije samo za HR profesionalce, već i za poslodavce te sve znatiželjne pojedince koji su zainteresirani za inovativne strategije u području upravljanja ljudskim resursima.

HR.Weekend okuplja vodeće HR stručnjake

U drugom dijelu rujna, sektor ljudskih resursa bit će fokusiran na jedan od najuzbudljivijih događaja u godini.

HR.Weekend obećava obilje sadržaja, uključujući inspirativna predavanja i dinamične diskusije sa svjetskim liderima u području ljudskih resursa. Ovaj događaj će osvježiti najnovije trendove u upravljanju ljudskim resursima, pružiti uvid u nove alate za unaprjeđenje radnih praksi i poticati razmjenu inovativnih ideja.

Istaknuti stručnjaci iz svijeta ljudskih potencijala će govoriti o temama kao što su liderstvo, upravljanje talentima i employer branding.

Očekuju se i duboki uvid u strategije privlačenja, motiviranja i zadržavanja generacije Z na radnom mjestu, što će pomoći poslodavcima da bolje razumiju njihove vrijednosti, aspiracije i način rada te da uspješno izgrade produktivne i dugoročne odnose s ovom generacijom radne snage.

Gen Z – generacija koja preoblikuje tržište rada

HR.Weekend, renomirani događaj posvećen stručnjacima ljudskih resursa i poslovnim liderima, ističe Generaciju Z kao ključnu temu.

Ova generacija, koja je odrasla u digitalnom dobu, postavlja nove standarde za tržište rada i potiče organizacije da se prilagode njihovim očekivanjima.

Generacija Z traži fleksibilnost u radu, što potiče inovacije u organizaciji rada, uključujući rad na daljinu i prilagodljive radne rasporede. No, njihova zahtjeva idu dublje, tražeći od poslodavaca autentičnost, društvenu odgovornost i potpunu transparentnost.

Kako kažu iz HR.Weekenda; bit će centralno mjesto za networking, razvoj ideja i praćenje trendova.

Ovaj događaj donosi svježu perspektivu na budućnost ljudskih resursa, obogaćujući razumijevanje i osnažujući organizacije da se uspješno nose s ovom transformacijom na tržištu rada.

Zaposlise.hr – inovativna platforma za zapošljavanje

Kako privući najbolje kandidate za moderno tržište rada?

To je pitanje koje muči mnoge poslodavce u današnjem dinamičnom okruženju. U tom kontekstu, Zaposlise.hr izdvaja se kao inovativna platforma koja olakšava i unaprjeđuje proces zapošljavanja.

Zaposlise.hr pogodnosti:

1. Prijave na dohvat ruke

S mobilnom aplikacijom Zaposlise.hr, pregledavanje prijava nikada nije bilo lakše. Jednostavno otvorite aplikaciju i svajpom prihvatite ili odbijte prijavu kandidata na oglas. Ovaj pristup omogućuje pregled prijava bilo gdje i bilo kada.

2. Regrutiranje talenata koji oklijevaju

Zaposlise.hr otvara vrata i najboljim kandidatima koji se ne prijavljuju na oglase. Poslodavci imaju mogućnost direktnog pozivanja kandidata koji su možda nesigurni u prijavu, ali su savršen spoj za tvrtku.

3. Pregledni i unificirani životopisi

Zaboravite na egzotične fontove i nejasne životopise. Zaposlise.hr osigurava pregledne i jednostavno čitljive životopise. Svaki životopis je dizajniran tako da štedi vrijeme poslodavcima, omogućujući brz i učinkovit pregled informacija o kandidatima.

4. Chat s perspektivnim kandidatima

Zaposlise.hr omogućava direktnu komunikaciju s budućim kolegama putem chata. Ovo praktično rješenje olakšava prezentaciju tvrtke i suradnju unutar tima. Ako je potrebno, informacije se mogu brzo dijeliti s kolegama radi dodatne procjene.

5. Prilagodba novim generacijama

Zaposlise.hr ne diskriminira i prilagođava se modernim navikama novih generacija zaposlenika. Pripadnici Gen Z i milenijalci preferiraju online alate, a ova platforma je dizajnirana s njihovim navikama i očekivanjima na umu.

U skladu s dinamikom modernog tržišta rada, Zaposlise.hr pruža moderan način objavljivanja oglasa za radna mjesta i odabir idealnih kandidata.

Zaposlise.hr platforma pomaže poslodavcima privući kandidate na najbrži način, čineći proces zapošljavanja jednostavnijim i učinkovitijim.

Vidimo se na HR.Weekendu

Zaposlise.hr će biti na HR.Weekendu i predstaviti svoje inovacije u upravljanju ljudskim resursima.

Naša prisutnost na HR.Weekendu će biti prilika za umrežavanje i razmjenu ideja s HR profesionalcima, poslodavcima i svima zainteresiranima za razvoj inovativnih strategija u upravljanju ljudskim resursima.

Osim toga, imat ćemo priliku detaljnije razgovarati o tome kako moderni alati, poput Zaposlise.hr, pomažu u privlačenju i zadržavanju talentiranih generacija poput Gen Z i milenijalaca.

Budite spremni na inspiraciju, edukaciju i razmjenu ideja na ovogodišnjem HR.Weekendu. Zaposlise.hr vas poziva da nam se pridružite jer zajedno gradimo bolju budućnost upravljanja ljudskim resursima.

Vidimo se na HR.Weekendu, gdje ćemo zajedno oblikovati smjer industrije ljudskih resursa.

Ne traži posao. Neka posao nađe tebe !

Reci nam koje poslove voliš i pusti nama da ti pronađemo posao po tvom ukusu.

Registriraj se ->

Preuzmi aplikaciju