Zaposlise.hr na HR.Weekendu

Zaposlise.hr na HR.Weekendu

Reading Time: 2 minute

Ovogodišnji Weekend Media Festival omogućio je dodatnu dozu uzbuđenja za sve HR entuzijaste.

Po prvi puta ikada, održan je HR.Weekend, produžetak festivala koji definitivno nije prošao nezapaženo. Ovaj festival, spoj networkinga, razmjene znanja i izvrsne zabave, donio nam je osvježavajuće iskustvo.

HR.Weekend je nastao kao odgovor na sve izazove i promjene koje se događaju u HR industriji. Namijenjen je profesionalcima, voditeljima ljudskih potencijala, poslodavcima i svima koji su zainteresirani za razvoj i primjenu inovativnih strategija u upravljanju ljudskim potencijalima.

No, ono što nas najviše veseli jest prilika koja nam se pružila – predstaviti našu aplikaciju Zaposlise.hr.

HR.Weekend za pamćenje

Tijekom ovog vikenda, uspostavili smo brojne korisne kontakte s talentiranim studentima, poslodavcima i stručnjacima iz raznih industrija.

Bilo je zadovoljstvo voditi iskrene i inspirirajuće razgovore te razmjenjivati ideje s raznolikim ljudima. Ovo iskustvo nas je dodatno ohrabrilo i potaknulo da nastavimo raditi na stvaranju boljih prilika za povezivanje poslodavaca i potencijalnih zaposlenika.

Zabavna atmosfera ovogodišnjeg HR.Weekenda nadmašila je naša očekivanja te su posjetitelji bili među prvima koji su imali priliku isprobati našu aplikaciju za zapošljavanje.

Slušali smo brojne aktualne novosti iz HR svijeta, predavanja o suvremenom načinu zapošljavanja te najmlađoj radnoj snazi na tržištu rada – generaciji Z.

Zaposlise.hr: inovativna aplikacija za zapošljavanje

Zaposlise.hr pruža potpuno novo iskustvo potrage za poslom, u potpunosti prilagođeno tvojim potrebama. Naša inovativna aplikacija koristi napredne algoritme kako bi ti predstavila poslove koji se savršeno podudaraju s tvojim vještinama i interesima.

Zaboravi na pregledavanje beskonačnih oglasa – sada se možeš usredotočiti samo na one prilike koje zaista odgovaraju tebi.

Želiš se istaknuti od ostalih kandidata?

Zaposlise.hr ti omogućuje snimanje životopisa u obliku kratkog videa. Snimi zanimljiv video o svojim vještinama i motivacijama kako bi privukao pažnju najboljih poslodavaca. Isto tako, poslodavci mogu objaviti oglas za radno mjesto u obliku videa.

Prijava na oglase nikada nije bila brža i jednostavnija. Prijavi se na posao ili odaberi idealnog kandidata.

Nema više dugotrajnih i zamornih formalnosti. Sada se možeš fokusirati na ono što je zaista važno – tvoje kvalifikacije i strast prema poslu.

Transparentni oglasi za radna mjesta

Na Zaposlise.hr, svaki oglas za radno mjesto sadrži jasno definiran raspon plaća, bez skrivenih informacija. Kada se prijaviš, dobit ćeš pristup svim relevantnim detaljima o poslu koji te zanima, od detaljnog opisa posla do razine plaće za to radno mjesto.

Ako želiš da poslodavci primijete tebe, imamo i tu opciju. Dajemo ti priliku da se istakneš i budeš pozvan na razgovor za posao.

Nakon što postanete match s poslodavcem, otvara se opcija za chat uživo. To znači da možeš komunicirati s poslodavcem u stvarnom vremenu i postaviti pitanja o svemu što te zanima.

Zaposlise.hr je nova platforma za brzu, jednostavnu i personaliziranu potragu za poslom.

Povežite se s poslodavcima koji vam odgovaraju i započnite svoju profesionalnu avanturu već danas!

Ne traži posao. Neka posao nađe tebe !

Reci nam koje poslove voliš i pusti nama da ti pronađemo posao po tvom ukusu.

Registriraj se ->

Preuzmi aplikaciju