Pronađi posao koji voliš uz Zaposlise.hr

Pronađi posao koji voliš uz Zaposlise.hr

Reading Time: 3 minute

Počinješ tražiti novi posao. Već si pod stresom i pitaš se od kuda početi?

Pretražuješ brojne oglase, uređuješ životopis, pišeš motivacijska pisma – sve to dok ti se dani stapaju u nizu klikova mišem i pregleda jedna te istih obrazaca.

Kao da to nije dovoljno, sukob između onih koji žele posao i onih koji ga nude postaje sve izraženiji. Poslodavci traže sve opsežnije iskustvo te postupak prijave na posao pretvara se u niz prepreka koje treba savladati. Sve je duži popis obaveza koje treba obaviti prije nego što se uopće može poslati prijava.

I na kraju još slijede duge runde razgovora za posao.

Job hoppanje je u snažnom porastu, a konvencionalne metode traženja posla oduzimaju puno vremena i često dovode do propuštenih prilika.

Zaposlise.hr – tvoj najbolji saveznik za zapošljavanje

Sada više ne moraš gubiti sate prevrćući hrpe oglasa – umjesto toga, upotrijebi moć algoritama da pronađeš prilike koje savršeno odgovaraju tvojim vještinama, interesima i iskustvu.

Zamisli ovu scenu: umjesto da se gužvaš u prepunom javnom prijevozu ili se dosađuješ dok čekaš u redu, možeš istraživati potencijalne poslove.

Zaposlise.hr ti omogućuje da bilo gdje brzo i bezbrižno pretražuješ poslove. U tramvaju, kafiću, dućanu, na bilo kojoj lokaciji, možeš se brzo prijaviti na oglas za posao. Bez potrebe za motivacijskim pismima, jednim swipe-om se prijavljuješ na oglas za posao gdje se tvoj CV automatski predaje poslodavcu.

Zaposlise.hr briše granice između tebe i tvojih profesionalnih ambicija. Umjesto da gubiš sate pretražujući brojne oglase, ovaj portal koristi algoritme kako bi ti pružio prilike koje se savršeno uklapaju u tvoje vještine, interese i iskustvo.

Dugački procesi prijave i ispunjavanje raznih obrazaca su prošlost. Swipe pokretima prihvaćajte/preskoči oglase za posao. Ako poslodavac prihvati tebe postajete match gdje se otvara live chat opcija gdje se možeš predstaviti i pitati sve što te zanima.

Detalji su ključni. Proučavaj, primjenjuj filtere i stupaj u kontakt s budućim poslodavcima – sve to na intuitivan i učinkovit način.

Nova era zapošljavanja

No, Zaposlise.hr je puno više od aplikacije za traženje posla. To je tvoj saveznik koji radi u pozadini kako bi stvorio idealno partnerstvo između tvojih ambicija i stvarnih prilika.

Dok ti istražuješ, analiziraš i odabireš, portal radi svoju čaroliju, usklađujući tvoje potrebe s poslovima koji te čekaju.

No, Zaposlise.hr ide korak dalje od običnog pretraživača poslova. Aplikacija djeluje u pozadini kako bi povezala tvoje želje i stvarne prilike.

Dok ti istražuješ, analiziraš i biraš, portal povezuje tvoje potrebe s poslovima koji te čekaju.

Što ti donosi Zaposlise.hr?

1. Personalizirano iskustvo

Aplikacija koristi napredne algoritme kako bi preporučila poslove koji se podudaraju s tvojim vještinama i interesima. To znači da ne morate pregledavati stotine oglasa, već se možete usredotočiti na one koji zaista odgovaraju tebi.

Osim toga, imaš opciju snimanja CV-a u obliku kratkog videa. Istakni se od ostalih kandidata na autentičan način i privuci top poslodavce.

2. Brza prijava na oglas za posao

Prijavljivanje na oglase nikada nije bilo ovako brzo i jednostavno. S pripremljenim životopisom koji čeka samo tvoj klik, cijeli postupak je maksimalno olakšan. Ova je opcija pogodna za sve koji žele zaobići zamornu papirologiju i odmah zaroniti u bitan dio procesa – stvarno se povezivati s poslodavcem.

Bez potrebe za dodatnim kompliciranim koracima, brza prijava oslobađa te od dosadnih formalnosti i omogućava ti da se fokusiraš na ono što je važno: tvoje kvalifikacije i strast prema poslu.

3. Oglasi s definiranom plaćom

Svaki oglas za radno mjesto na Zaposlise.hr aplikaciji sadrži jasno definiran raspon plaća. Bez skrivenih informacija, prilikom svake prijave imate pristup svim relevantnim detaljima o radnom mjestu koje vas interesira.

Uz mogućnost da se sam/a prijaviš na oglase za posao, također imaš priliku da poslodavci primijete tebe kao potencijalnog kandidata i pozovu te da se prijaviš na njihove oglase za radna mjesta.

4. Chat uživo s poslodavcem

Nakon što postaneš match s poslodavcem, otvara se opcija čavrljanja uživo gdje možeš ispitati sve pogodnosti, uvjete i ostale informacije o radnom mjestu.

Kada se swipe-om prijaviš na oglas za radno mjesto i tebe poslodavac prihvati – postajete match gdje se otvara opcija live chat-a.

5. Savjeti za razvoj karijere

Istražite blog Zaposlise.hr aplikacije za obilje svježih vijesti i pametnih savjeta prilagođenih vašem napredovanju u karijeri.

Ako ste spremni pronaći posao koji vas ispunjava, Zaposlise.hr je tu.

Isprobaj Zaposlise.hr aplikaciju za pronalazak posla.

Vaša budućnost čeka samo nekoliko klikova dalje!

Ne traži posao. Neka posao nađe tebe !

Reci nam koje poslove voliš i pusti nama da ti pronađemo posao po tvom ukusu.

Registriraj se ->

Preuzmi aplikaciju